2009. június 30., kedd

Fáradtan ébredek

Oxigénes víz = több energia, több vitalitás

Mi az oxigénnel dúsított víz és mik a jellemzői?

Az ember táplálék nélkül 2 hónapot,víz nélkül 3 napot, oxigén nélkül 3 percet képes élni.

Általában elmondhatjuk, hogy az ember egészségi állapota összefügg a szervezet oxigén szintjével és mivel az oxigén és a víz a legfontosabb szereplője az anyagcsere folyamatoknak így az élet alap elemi.

Oxigénhiányos állapot esetén a sejt szintű anyagcsere folyamatok rossz hatásfoka csökken, és ezzel arányosan a szervezet energia szintje is.

Tudományosan elfogadott tény, hogy a sejtek oxigénhiányos állapota kedvező táptalaj a rákos sejtek szaporodásához is.

A plusz oxigén helyreállíthatja ezt a nem kívánatos folyamatot, de még megfékezheti bizonyos ráktípusok esetén a daganatok fejlődését is.

Az oxigénterápiát daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére is már régóta használják Németországban.

A mai kor emberének közel egyharmada oxigén hiánnyal küzd, mivel a környezetszennyezés miatt folyamatosan csökken a levegőből felvehető oxigénmennyiség és már nem csak a nagyvárosokban. Emellett a sejtek oxigén ellátását az egészségtelen életmód (mint a kevés mozgás, rossz táplálkozás, dohányzás, alkoholfogyasztás, a stressz ) is károsan befolyásolja, ami a sejtek anyagcsere zavaraihoz vezethetnek mely a sejtmembránok öregedéseként jelentkezik a szervezetben fizikailag.

Először ez olyan módon észlelhető, hogy az ember fáradékony, levert lesz, hajlamosabb a betegségekre.

Amennyiben a szervezet elegendő oxigénhez jut, növekszik a sejtek energia szintje, nő az ember vitalitása, javul a közérzete.

Ennek egy egyszerű és gyors módja is lehetségessé válik most....oxigénes víz fogyasztásával, melyet otthon és frissen készíthetünk el magunknak.

Ha szeretnél erről bővebben tudni...

Kérdezz én válaszolok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése